Beste,

Fier als een gieter met zijn behaalde medaille.


Met de vriendelijke groeten.


Jean Houben

Test Van Sociaal Gedrag

Afgelopen zaterdag 9 maart 2019 was het zover De Socialisatie Test van Mack met zijn Baasje. Het was perfect georganiseerd en het weer was ons goedgezind rond 12 uur. De aanwezige fotograaf maakte op voorhand diverse kiekjes van de viervoeters met hun baasjes. Onder het oplettend en toeziend oog van de keurmeesters van de KUSH kon na de uitleg worden gestart met het programma. Er werd gestart met het betasten van Mack en de controle van de chip, gevolgd door de wandeling , slalom en insluiting en tenslotte het oproepen van Mack in een gesloten kring, hij deed het met verve. Ook het onderdeel het gedrag zonder aanwezigheid van het baasje werd uitstekend uitgevoerd. Als laatste onderdeel de wandeling met de hond aan de lijn en een tegemoet komende jogger, fiets(st)er, auto en het passeren hond aan hond werd correct uitgevoerd. Mack heeft zich voorbeeldig gedragen en alle tests goed uitgevoerd net als alle andere viervoeters met hun baasjes en kregen hun certificaat met medaille na afloop uitgereikt.
Mack en zijn Baasje willen het Bestuur, Instructeurs en alle medewerkers bedanken voor hun inzet om dit toch weer mogelijk te maken voor de viervoeters met hun begeleiders . Al met al een geslaagde dag voor eenieder.


PROFICIAT Hub en Marleen en vooral : PACO !!!!

Paco is na vier behaalde Kampioenschapsdiploma's officieel Nederlands Kampioen.
Maastricht: 26 september 2015. 1x
Amsterdam: 13 december 2015. 2x
Tilburg: 5 juni 2016. 1x

Onze Duitse Brak 'Paco' is een Winner !!!

Dikke proficiat aan Hub Brull.

Hij haalde samen met zijn trouwe viervoeter de eerste plaats 

op de tentoonstelling te Maastricht (26-09-2015)  

1ste kampioenstitel.

en de tentoonstelling te Amsterdam (13-12-2015) Een dubbele kampioenstitel. BRAVO !!!

15 Jarig bestaan 'HS de Meute'

Zaterdag 27 juni vierde hondenschool De Meute zijn 15-jarig bestaan. Op de eigen terreinen aan de Paalsteenlaan werd een grote Griekse BBQ georganiseerd en door de vele leden bezocht.

Van de gelegenheid werd tevens gebruikt gemaakt om Corry Vuurstaek in de bloemetjes te zetten voor 15 jaar actieve inzet op onze hondenschool. Het werd een leuke dag voor de aanwezigen die laat in de avond werd afgesloten.


 http://www.hbvl.be/cnt/dmf20150629_01753725/15-jaar-hondenschool-de-meute

Bella , onze Stoere Franse Bulldog is gek op drones

Nel de Cane Corso' is de held van hondenschool De Meute

Eerste chihuahua krijgt brevet bij De Meute !!