Beste leden,

 

Er zijn al leden die betaald hebben voor dit jaar, de leden die nog niet betaald hebben kunnen dit aanstaande zondag ter plaatse doen. Betalende leden hebben altijd voorrang.

 

Iedereen die interesse heeft mag André een bericht sturen (andre.vanderplasschen@telenet.be) met naam, lidnummer (deze staat naast je voornaam), welke klas (pup, A, B, C of D), betaling 2021 ok : ja of neen.
 
Je zal van André uiterlijk tegen zaterdag aanstaande, een bericht krijgen vanaf welk uur en in welke groep je kan trainen.
 
Mondmasker is verplicht. Hou overal de veiligheidsafstand, ook op de parking. Er is geen bezoek binnen de omheining van de hondenschool toegestaan.
 

Nieuwe leden die zich wensen in te schrijven gelieve ook eerst een mailtje te sturen , met al de nodige gegevens  . De inschrijving gebeurt in de kantine zelf . U kan de week erop een proefles draaien (gratis). Wenst u verder te trainen , dient de betaling te gebeuren onmiddellijk na de proefles. Er wordt dan ook een foto samen met je hond gemaakt , nodig om het pasje te maken.

tot binnenkort,

 

sportieve groeten.
 
Bestuur de Meute.
 

 

Elk ras , wel of geen stamboom, is welkom !

Lidgeld is 70 euro elk jaargang. 

Inschrijven kan op elk moment, geen wachtlijst.

Eerste les is gratis !! ( Voorlopig kan het niet, wegens de opgelegde regels . Betaling kan niet meer ter plaatse)

Vanaf 3 maanden oud en in orde met de inentingen

Puppy's, A-klas en B-klas : donderdag 19.00u -19.50u   zondag 10.00u -10.50u

C-klas, Wedstrijd en Niet-wedstrijd : donderdag 20.10u - 21.00u   zondag 11.10u -12.00u